Kategorije
Moja korpa

O nama

Firma SB ELECTRONIC je osnovana 1992. godine. Verni ideji kvaliteta i lepote iznedrili smo robnu marku KAST. Entuzijazam, znanje i iskustvo zaposlenih učinili su da KAST čarape vrlo brzo postanu sinonim kvaliteta i mode na domaćem tržištu. Neprestano ulaganje u tehnologiju i ljudske resurse postali su jedan od stubova na kojima počiva strategija našeg razvoja.

Danas, kao i na početku, ideja je ostala ista, a mi iskusniji i spremniji da kao nikad do sada napravimo čarape koje će sa zadovoljstvom nositi i “mali i veliki“. Savremeni i kvalitetni materijali, izbor boja u trendu, te moderan dizajn glavni su razlozi što kupci svih starosnih dobi s uživanjem nose naše proizvode. Proizvodi su izrađeni od najsavremenijh poliamidnih, mikrofiber poliamidnih, pamučnih i elastičnih prediva uz upotrebu neškodljivih boja i pomoćnih sredstava za čoveka i prirodu.

Nastojimo da tržištu uvek ponudimo nešto novo i aktuelno u skladu sa vremenom u kom živimo.

Našu prodajnu mrežu čine veleprodaje, butici i specijalizovane radnje, dok smo sa manjim delom asortimana prisutni i u lancima hipermarketa. Osim domaćeg, prisutni smo na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

Sajtom za kupovinu putem interneta želimo da naše proizvode približimo većem broju kupaca i na taj način učinimo ih dostupnijim. Webshop je veoma pouzdan i efikasan način kupovine, a naša najveća satisfakcija je ta što ćemo kupcima biti na raspolaganju 24 časa dnevno.

Stvarajući menjamo sebe, a time i svet oko nas!

S ljubavlju,

tim SB ELECTRONIC-a!

Obaveštenje
Poštovani korisniče naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića.