Kategorije
Moja korpa

Uslovi korišćenja

Uvodne odredbe pravilnika o korišćenju internet strance
Opšte odredbe i uslovi prodaje primenjuju se na internet stranicu https://kast.rs/ (u daljem tekstu „Stranica“) koja je u vlasništvu privrednog društva „SB Electronic“ doo Beograd, sa sedištem na adresi ul. Milana Predića br. 18. sa MB: 20414731 i PIB: 105585941  (u daljem tekstu „SB Elektronik“).


Uslovi korišćenja Stranice

Korišćenjem naše stranice potvrđujete da ste pročitali, u celosti razumeli i prihvatili uslove korišćenja Stranice. Sadržaj Stranice predstavlja vlasništvo SB Elektronik i može se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati ograničenja koja postavljaju autorska prava. Nije dozvoljeno menjati sadržaj Stranice, na bilo koji način ga javno reprodukovati ili prikazivati, koristiti u komercijalne svrhe. Za svako korišćenje sadržaja Stranice potrebno je pribaviti dozvolu SB Elektronik.

Nije dozvoljeno tehničkim i drugim sredstvima smetati rad ili umanjivati funkcionalnost funkcija Stranice.

Prilikom ostavljanja ličnih podataka radi korišćenja Stranice, dozvoljeno je isključivo koristiti sopstvene, tačne i potpune podatke, te se ne smeju koristiti podaci trećeg lica.

Nije dozvoljeno koristiti specijalizovane računarske programe sa ciljem preuzimanja i preusmeravanja sadržaja Stranice bilo kojim drugim internet stranicama ili servisima.

U slučaju nepridržavanja gore navedenih uslova, SB Elektronik će biti prinuđen da Vam onemogući korišćenje stranice, odnosno, ukoliko se za to steknu uslovi, da prijavi nadležnim organima radnje koje mogu predstavljati biće prekršaja ili krivičnog dela.


Opšti uslovi prodaje

Korišćenjem naše stranice pristajete na Opšte uslove prodaje između SB Elektronik i Vas.

Korisnik potvrđuje da ima poslovnu sposobnost, te da je punoletan, odnosno ima dozvolu roditelja ili staratelja da raspolaže sredstvima kojima raspolaže korišćenjem Stranice.

 1. Poručivanje se vrši putem Stranice, odabirom proizvoda.
 2. Ponuda proizvoda
  SB Elektronik na Stranici predstavlja sve proizvode koji su raspoloživi za prodaju, osim u slučaju kada su proizvodi označeni tako da se može zaključiti da trenutno nisu raspoloživi, odnosno trenutno ne predstavljaju deo ponude.
  U slučaju da poručeni proizvod nije raspoloživ, SB Elektronik će izvršiti refundaciju uplaćenog iznosa.
  Porudžbina naručena putem stranice može biti otkazana u roku od ___ putem kontakt adrese elektronske pošte SB Elektronik.
  Cene koje SB Elektronik obuhvataju cenu proizvoda sa obračunatim PDV-om i ne obuhvataju cenu dostave i transporta, ili druge troškove koji mogu proizaći iz posebnih zahteva klijenata (pakovanje i sl.).
  SB Elektronik će kupljene proizvode otpremiti na odabrani način u roku od ___ dana.
  Kupljena roba će biti otpremljena na adresu koju navede korisnik.
  SB Elektronik ne odgovara za pošiljke koje budu izgubljene ili dođe do propasti stvari od trenutka kada proizvod bude predat Pošti ili kurirskoj službi.
  SB Elektronik je odgovoran ukoliko postoji nesaobraznost robe, odnosno izvršiće zamenu ili refundaciju kupoprodajne cene u slučaju da isporučena roba nije saobrazna robi koju je korisnik Stranice naručio.
 3. Način plaćanja
  Korisnici Stranice mogu izvršiti plaćanje na sledeće načine:
  - Pouzećem
  - Platnom karticom
 4. Pravo na odustanak
  Korisnik ima pravo da odustane od kupovine u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova povraćaja robe, poštanskih ili, ukoliko se roba zbog svojih karakteristika, ne može vratiti poštom, troškova fizičkog vraćanja robe SB Elektronik.
  Korisnik daje izjavu o odustajanju od kupovine slanjem izjave o odustanku koja je propisana od strane Ministarstva trgovine (u daljem tekstu „Izjava“).
  Izjava mora biti dostavljena SB Elekronik poštom ili lično na adresu SB Elektronik.
  Uz Izjavu, potrebno je izvršiti povraćaj kupljene robe.
  SB Elektronik neće odgovarati za slučajeve da se pošiljka sa vraćenom robom ili Izjavom izgubi ili propadne, te u tom slučaju neće imati obavezu da refundira iznos cene proizvoda korisniku koji je odustao od kupovine.
  U slučaju da korisnik ispuni predviđenu proceduru, SB Elektronik će izvršiti refundaciju iznosa cene u roku od 14 dana od dana prijema Izjave i Robe, odnosno drugog koje po redu bude dostavljeno.
  Refundacija se vrši uplatom na bankovni račun Korisnika.
 5. Završne odredbe
  Opšti uslovi prodaje obuhvataju celokupan sporazum između SB Elektronik i korisnika Stranice koji izvrši kupovinu putem stranice.
  Ove odredbe se neće smatrati izmenjenim i ostaju na snazi bez obzira na potencijalna obaveštenja korisnika o neprihvatanju odredbi.

  U slučaju da bilo koja odredba postane nevažeća donošenjem nekog propisa, odlukom suda ili drugog državnog organa, smatraće se da će sve druge odredbe ostaju na snazi.

  Na sve što nije obuhvaćeno ovim Opštim uslovima primenjivaće se zakoni Republike Srbije.
  Korisnici korišćenjem Stranice daju saglasnost da se neće primenjivati Konvencija Ujedinjenih nacija o ugovorima o međunarodnoj prodaji robe.

  Za sporove između SB Elektronik i korisnika koji izvrši kupovinu putem stranice, biće nadležan sud u Beogradu.

Obaveštenje
Poštovani korisniče naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića.